Apparaten en accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1650 kJ /
395 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Minestrone
45 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Forel met hollandaisesaus
50 Min